Google Pixel 6A:n yhteys- ja signaalikatkosongelman korjaaminen - DIY journal (2023)

Contents

 1. Kuinka nollaan Google Pixel 6A:n?
 2. Onko Google Pixel 6 edelleen tappava Android-puhelin?
 3. Miksi Google Pixel 6a -laitteesi signaali häviää?
 4. Onko Google Pixel 6:ssa sormenjälkitunnistinongelmia?
 5. Mitä tehdä, jos pikseli 6A ei muodosta yhteyttä?
 6. Kuinka tyhjentää Google Play -välimuisti pikselista 6A?
 7. Google Pixel 6a:n yhteys- ja signaalikatkosongelman korjaaminen
 8. Korjaus 1: Ota lentokonetila käyttöön/pois päältä
 9. Korjaus 2: Käynnistä puhelimesi uudelleen
 10. Kuinka korjata Google Pixel 6A ei lataa sovelluksia?
 11. Kuinka otan Google Assistantin käyttöön pixel 6:ssani?
 12. Onko sinulla yhteysongelmia pixel 6 tai 6 Pron kanssa?
 13. Korjaus 3: Aseta SIM-kortti uudelleen
 14. Korjaus 4: Aseta Pixel 6a vikasietotilaan
 15. Kuinka käytän Google Assistantia puhelimessani?
 16. Kuinka käyttää avustajaa pixel 6:ssa ja pixel 6 Prossa?
 17. Onko Google Pixel 6:ssa ongelmia?
 18. Kuinka asennan uuden Google Play -sovelluksen?
 19. Korjaus 5: Palauta verkkoasetukset
 20. Korjaus 6: Päivitä Pixel 6a
 21. Onko Google Pixel 6A hyvä puhelin?
 22. Miksi Google Pixel 6A sammuu yhtäkkiä?
 23. Korjaus 7: Poista mukautuva yhteys käytöstä
 24. Korjaus 8: Nollaa Pixel 6a
 25. Korjaus 9: Yritä ottaa yhteyttä palvelukeskukseen
 26. Kuinka asentaa Google Play -palvelut Android-puhelimeen?
 27. Mikä Google Pixel 6A:ssani on vialla?
 28. Kuinka puhun Google Assistantille sanomatta ”Hei Google”?
 29. Kuinka asentaa Google Play Palvelut pixel 6A:lle?
 30. Johtopäätös

Google Pixel 6a julkaistiin aiemmin tänä vuonna. Sen premium-version budjettisegmentti on Pixel 6 ja 6 Pros. Google Pixel 6a:ssa on edullinen hinta ja Googlen hullu ohjelmistooptimointi. Googlen Pixel 6A on loistava puhelin, mutta jotkut käyttäjät raportoivat yhteys- ja signaalinmenetysongelmista. Jos sinulla on näitä ongelmia, voit yrittää korjata ne muutamalla tavalla.

Varmista ensin, että SIM-korttisi on asetettu oikein puhelimeen. Joskus löystynyt tai väärin asetettu SIM-kortti voi aiheuttaa signaaliongelmia.

Jos tämä ei auta, puhelimen uudelleenkäynnistäminen voi joskus poistaa ongelman aiheuttavat ohjelmistohäiriöt. Katkaise laitteesta virta 30 sekunniksi ja käynnistä se sitten uudelleen.

Jos sinulla on edelleen ongelmia, voit säätää joitakin asetuksia, jotka voivat auttaa parantamaan signaaliasi:

– Siirry kohtaan Asetukset > Verkko ja Internet > Mobiiliverkko > Lisäasetukset > Operaattorin valinta ja valitse ”Automaattinen”. Tämä pakottaa puhelimesi etsimään alueesi voimakkainta signaalia kaikilta saatavilla olevilta operaattoreilta.

Kuinka nollaan Google Pixel 6A:n?

Näin voit tehdä sen hetkessä: Vaihe 1: Avaa Pixel 6a:ssa Asetukset-sovellus ja vieritä alas löytääksesi Järjestelmä-vaihtoehdon. Vaihe 2: Järjestelmä-sivulla näet Nollausasetukset. Napauta sitä ja siirry seuraavalle sivulle. Vaihe 3: Napauta yläreunassa olevaa vaihtoehtoa, jossa lukee Palauta Wi-Fi, mobiili ja Bluetooth.

Onko Google Pixel 6 edelleen tappava Android-puhelin?

Kaikista näistä ongelmista huolimatta Pixel 6 on edelleen tappava Android-puhelin. Itse asiassa Google Pixel 6 on Android-puhelimen hallintaeditori, jota Roland Moore-Colyer on odottanut. Ja toistaiseksi hän ei ole pettynyt.

– Toinen kokeiltava asetus on ensisijaisen verkkotyypin säätäminen. . Napauta Mobiiliverkko-kohdassa Lisäasetukset ja sitten Ensisijainen verkkotyyppi. Näet useita vaihtoehtoja tässä; valitse ”4G” tai ”LTE”, jos mahdollista, koska nämä tarjoavat parhaat nopeudet ja kattavuus.

– Viimeinen asia, jota kannattaa kokeilla, on APN:ien (access Point Names) nollaus. Voit tehdä tämän siirtymällä kohtaan Asetukset> Verkko ja Internet> Mobiiliverkot> (Cellular Networks -kohdan alla) Palauta tukiaseman nimet>. Mutta siitä lähtien, kun puhelin on poistunut, jotkut ihmiset ovat valittaneet Google pixel 6a -puhelimiensa yhteys- ja signaalihäviö-ongelmista.

Tässä artikkelissa selvitämme syyn, miksi sinulla on tämä ongelma, ja mitä toimenpiteitä voit tehdä sen korjaamiseksi. Voit korjata ongelmasi noudattamalla jokaista vaihetta huolellisesti.

Google Pixel 6A:n yhteys- ja signaalikatkosongelman korjaaminen - DIY journal (1)

Miksi Google Pixel 6a -laitteesi signaali häviää?

Pixel 6a:n signaali saattaa hävitä useista tekijöistä. Tämän ongelman korjaamiseksi sinun on selvitettävä ongelman syy. Tässä on todennäköisimpiä syitä, miksi Pixel 6a menettää signaalin.

Onko Google Pixel 6:ssa sormenjälkitunnistinongelmia?

Silti on mahdollista, että Google saattaa lopulta pystyä optimoimaan nämä algoritmit nopeuttaakseen asioita tulevaisuudessa. Ehkä huolestuttavin ongelma, josta Pixel 6 -käyttäjät kärsivät, on se, että sormenjälkitunnistimen kerrotaan rikkoutuvan, jos annat akun tyhjentyä.

Mitä tehdä, jos pikseli 6A ei muodosta yhteyttä?

Mutta joskus mikä tahansa ohjelmistohäiriö voi aiheuttaa ongelmia älypuhelimesi yhteyksissä. Pyyhkäise ylös aloitusnäytössä ja napauta Asetukset. Siirry kohtaan Verkko ja Internet. Etsi Adaptive Connectivity ja sammuta se. Tarkista verkkosi ja signaalisi. Pixel 6a:n tehdasasetusten palauttaminen palauttaa kaikki puhelimen asetukset tehdasasetuksiin.

Kuinka tyhjentää Google Play -välimuisti pikselista 6A?

Voit tyhjentää Pixel 6a:n Play-palvelujen välimuistin seuraavasti: Asetukset > Sovellukset > Näytä kaikki sovellukset > Google Play Palvelut > Tallennus ja välimuisti > Tyhjennä välimuisti.Vaihe 7: Voit myös yrittää tyhjentää Play Kaupan ydinsovelluksen välimuistissa olevat tiedot, jotta Google-palveluiden päivitetyt koontiversiot saadaan käyttöön.

 • Verkkoongelma
 • Ohjelmistoongelma
 • SIM-kortin ongelma
 • Laitteistoongelma
 • Peittoalueen ulkopuolella

Google Pixel 6a:n yhteys- ja signaalikatkosongelman korjaaminen

Signaalien menettäminen nykyaikaisessa älypuhelimessa on yksi käyttäjien suurimmista huolenaiheista. Signaalin katoaminen tarkoittaa, että et voi soittaa puheluita tai edes lähettää tekstiviestejä rakkaallesi. Signaalin menetys Google Pixel 6a:ssa on melko yleinen, ja se voidaan korjata helposti seuraamalla näitä ohjeita.

Lue myös: Korjaus: Pixel 6A ei saa tekstiviestejä

Mainokset

Korjaus 1: Ota lentokonetila käyttöön/pois päältä

Lentokonetilan käyttöönotto katkaisee puhelimesi kaikentyyppisistä langattomista verkoista (lukuun ottamatta Bluetoothia). Tämä voi myös nollata verkkosi pehmeästi ja palauttaa kadonneen signaalin Pixel 6a:lle.

 • Pyyhkäise ylös aloitusnäytössä ja napauta asetuksia.
 • Napauta nyt Verkko ja Internet.
 • Ota lentokonetila käyttöön kytkemällä päälle sen vieressä oleva painike.
 • Odota muutama sekunti, kunnes näet lentokuvakkeen tilarivillä.
 • Kytke lentokonetila pois päältä.
 • Tarkista signaali ja yhteys.

Korjaus 2: Käynnistä puhelimesi uudelleen

Jos tämä ei auttanut sinua, sinun tulee käynnistää Pixel 6a uudelleen. Älypuhelimen uudelleenkäynnistys käynnistää uudelleen kaikki puhelimen laitteet ja ohjelmistot. Tämä toimii puhelimen pehmeänä nollauksena.

Kuinka korjata Google Pixel 6A ei lataa sovelluksia?

Käynnistä Google Pixel 6a -laitteesi uudelleen ja tarkista, onko ongelma korjattu. Tarkista Android-järjestelmäpäivitykset. Napauta Järjestelmä > Lisäasetukset > Järjestelmäpäivitys. Tyhjennä seuraavaksi Play-kaupan paikallinen hakuhistoria. Kokeile Tyhjennä Google Play -kaupan sovellustiedot. Se varmasti korjaa sovelluksen latausongelman. Sen pitäisi varmasti korjata tämä ongelma.

Kuinka otan Google Assistantin käyttöön pixel 6:ssani?

Pidä Pixel 6:ssa ja Pixel 6 Prossa virtapainiketta painettuna.Jos sinulla on Pixel 3 tai uudempi, jossa on Android 12 tai uudempi ja haluat puhua Assistantille virtapainikkeella, avaa laite Asetukset Järjestelmäeleet Paina virtapainiketta pitkään. Sano Android-puhelimella tai -tabletilla ”Hei Google, avaa Assistant-asetukset”.

Onko sinulla yhteysongelmia pixel 6 tai 6 Pron kanssa?

[Kysely] Vaikka olemme varmoja, että useimmat Pixel 6:n ja 6 Pron omistajista eivät ole kokeneet ongelmia, Googlen uusimman lippulaivakakson parissa on silti ihmisiä, joilla on valituksia ja ongelmia. Jonkin verran suuri ongelma, jota jotkut kohtaavat, ovat vakavasti huonot liitäntäongelmat Pixel 6 -sarjassa.

 • Paina virtapainiketta muutaman sekunnin ajan.
 • Näet joukon vaihtoehtoja.

Google Pixel 6A:n yhteys- ja signaalikatkosongelman korjaaminen - DIY journal (2)

 • Napauta Käynnistä uudelleen.
 • Kun puhelin on kytketty päälle, tarkista signaalisi tai yhteys.

Korjaus 3: Aseta SIM-kortti uudelleen

Jos sinulla on edelleen sama ongelma, on aika tehdä jotain laitteiston kanssa. Poista SIM-korttisi ja aseta se takaisin puhelimeen. Tämä korjaa kaikki ongelmat, jotka liittyvät sim:n huonoon sijoitukseen tai kaikki simiin liittyvät ongelmat.

Mainokset

 • Ota fyysinen sim-korttisi ulos.
 • Puhdista se puuvillaliinasta.
 • Aseta se takaisin ja tarkista signaali ja yhteys.

Korjaus 4: Aseta Pixel 6a vikasietotilaan

Älypuhelimen asettaminen vikasietotilaan estää kaikkia kolmannen osapuolen sovelluksia tekemästä muutoksia älypuhelimeen. Tämä auttaa sinua tunnistamaan sovellukset, jotka aiheuttavat ongelmia signaalin ja yhteyden kanssa.

Lue myös: Korjaus: Google Pixel 6A -sim-kortti ei havaitse tai ei tue

Kuinka käytän Google Assistantia puhelimessani?

Avaa Google Assistant -sovellus laitteellasi. Esitä kysymys tai sano käsky. Purista puhelimen alaosaa. Esitä kysymys tai sano käsky. Katso puristusele tai opi, kuinka voit muuttaa puhelimen puristamisen voimakkuutta. Pidä Pixel 6:ssa ja Pixel 6 Prossa virtapainiketta painettuna.

Kuinka käyttää avustajaa pixel 6:ssa ja pixel 6 Prossa?

Pyyhkäisy: Pyyhkäise ylös puhelimen vasemmasta tai oikeasta alakulmasta.Opi eleillä puhelimellasi. Napautus: Napauta hakupalkissa Assistantia . Paina: Pidä Pixel 6:ssa ja Pixel 6 Prossa virtapainiketta painettuna. Esitä kysymys tai sano käsky.

Onko Google Pixel 6:ssa ongelmia?

Jonkin verran suuri ongelma, jota jotkut kohtaavat, ovat vakavasti huonot liitäntäongelmat Pixel 6 -sarjassa. Jotkin valitukset johtuvat jokseenkin hämmentyneestä tammikuun 2022 tietoturvapäivityksestä, jossa on keskeytyksiä, viiveitä ja vain yleisiä yhteysongelmia, jotka aiheuttavat – täysin ymmärrettävää – turhautumista Pixel 6:n ja 6 Pron omistajien taholta.

Kuinka asennan uuden Google Play -sovelluksen?

Google Playn lataaminen Avaa mobiiliselain. Etsi Google Play APK:n uusin versio. Lataa tiedosto. Avaa ilmoituskeskus. Kun lataus on valmis, pyyhkäise alas näytön yläreunasta. Napauta ladattua tiedostoa. Napauta Asenna. Napauta Valmis. Olet nyt valmis käyttämään uutta Google Playta.

 • Paina virtapainiketta muutaman sekunnin ajan.
 • Napauta nyt uudelleenkäynnistysvaihtoehtoa ja pidä sitä painettuna, kunnes uudelleenkäynnistys vikasietotilassa tulee näkyviin.
 • Napauta Ok, puhelin käynnistyy uudelleen.
 • Kun puhelin on kytketty päälle, näet vikasietotilan näytön vasemmassa alakulmassa.

Korjaus 5: Palauta verkkoasetukset

On mahdollista, että verkkoasetuksesi ovat muuttuneet tai vioittuneet, mikä saattaa palauttaa sen raiteilleen. Yritä nollata verkkosi. Tämä poistaa kaikki tallennetut wifi- ja Bluetooth-yhteydet.

Mainokset

 • Pyyhkäise ylös aloitusnäytöstä ja napauta asetuksia.
 • Napauta nyt asetuksissa järjestelmää.
 • Paina Nollaa-vaihtoehtoa ja napauta Palauta Wifi, mobiili ja Bluetooth.

Google Pixel 6A:n yhteys- ja signaalikatkosongelman korjaaminen - DIY journal (3)

 • Napauta Palauta asetukset. Anna kuvio/pin/salasana.
 • Vahvista se napauttamalla Reset uudelleen. Tarkista yhteys uudelleen.

Korjaus 6: Päivitä Pixel 6a

Jos puhelimesi ohjelmisto on vanhentunut, se voi aiheuttaa ongelmia verkkoon ja yhteyteen. Pidä puhelimesi ohjelmisto jatkuvasti ajan tasalla saadaksesi viimeisimmät päivitykset ja ominaisuudet valmistajalta.Ne myös korjaavat tunnettuja ongelmia, jotka käyttäjät ovat ilmoittaneet päivityksissään.

Onko Google Pixel 6A hyvä puhelin?

Google Pixel 6a on loistava älypuhelin. Kun haluat todellisen Android-kokemuksen sujuvalla animaatiolla, Pixel on paras paikka. Mutta koska Pixel-tiimi on hyvin pieni ja puhelimessa on usein joitain ongelmia, Google korjaa sen lopulta päivitysten kautta.

Miksi Google Pixel 6A sammuu yhtäkkiä?

Tarkista ensin, toimiiko Google Pixel 6a -akku hyvin vai ei. Voit tehdä tämän siirtymällä puhelimen valitsimeen ja kirjoittamalla *#*#4636#*#* ja soittamalla. Nyt näet ”Akkutiedot”. Jos puhelimesi lämpötila nousee korkealle, tämä voi myös olla syy puhelimesi äkilliseen sammumiseen.

 • Pyyhkäise ylös aloitusnäytössä ja napauta asetuksia.
 • Siirry kohtaan järjestelmä ja järjestelmäpäivitykset.
 • Tarkista päivitykset, jos niitä on, lataa ja asenna ne.

Korjaus 7: Poista mukautuva yhteys käytöstä

Mukautuva yhteys vaihtaa wifi- ja mobiiliverkkojen välillä tarjotakseen sinulle nopeimman verkkonopeuden. Mutta joskus mikä tahansa ohjelmistohäiriö voi aiheuttaa ongelmia älypuhelimesi yhteyksissä.

 • Pyyhkäise ylös aloitusnäytössä ja napauta Asetukset.
 • Siirry kohtaan Verkko ja Internet.

Google Pixel 6A:n yhteys- ja signaalikatkosongelman korjaaminen - DIY journal (4)

 • Etsi Adaptive Connectivity ja sammuta se.
 • Tarkista verkkosi ja signaalisi.

Korjaus 8: Nollaa Pixel 6a

Pixel 6a:n tehdasasetusten palauttaminen palauttaa kaikki puhelimen asetukset tehdasasetuksiin. Muista, että tämä pyyhkii kaikki tiedot älypuhelimestasi ja tekee älypuhelimestasi kuin uusi sisältäpäin.

 • Avaa asetukset pyyhkäisemällä ylöspäin aloitusnäytöstä ja napauttamalla asetuskuvaketta.
 • Siirry järjestelmään, napauta nollausvaihtoehtoa ja sitten Poista kaikki tiedot.
 • Napauta Poista kaikki tiedot ja anna PIN-koodisi, kuviosi tai salasanasi.
 • Vahvista napauttamalla Poista kaikki tiedot.
 • Tämä palauttaa älypuhelimesi tehdasasetukset.

Korjaus 9: Yritä ottaa yhteyttä palvelukeskukseen

Jos et voi korjata älypuhelintasi itse, anna ammattilaisen korjata se.Pixel 6a:ssa saattaa olla sisäinen ongelma, jonka vain ammattilaiset voivat korjata.

Kuinka asentaa Google Play -palvelut Android-puhelimeen?

Niin kauan kuin Android-puhelimesi ei ole vanha, sinun pitäisi pystyä lataamaan ja asentamaan Google Play -palvelut Android-puhelimeesi seuraamalla alla olevia ohjeita. 1. Salli sovellukset tuntemattomista lähteistä 2. Lataa Google Services Framework 3. Tarkista puhelimen prosessori 4. Asenna Google Play -palvelut

Mikä Google Pixel 6A:ssani on vialla?

Redditissä on muutamia valituksia Pixel 6a:n käyttäjiltä, ​​jotka koskevat matkapuhelinyhteyksien ja viallisen Wi-Fi-verkon vaihtamisen ongelmia. Googlen tukifoorumissa ei taaskaan ole konkreettista ratkaisua edellä mainittuun ongelmaan, mutta langattoman yhteyden asetukset kannattaa nollata. Näin voit saavuttaa sen hetkessä:

Kuinka puhun Google Assistantille sanomatta ”Hei Google”?

Sano Android-puhelimella tai -tabletilla ”Hei Google, avaa Assistant-asetukset”. Napauta Kaikki asetukset -kohdassa Yleistä Ensisijainen syöttötapa. Valitse haluamasi tulo. Kysymyksesi tai komennon sanominen: Napauta Ääni. Kysymyksen tai komennon kirjoittaminen: Napauta Näppäimistö. Vinkki: Pixel 6:lla ja uudemmilla laitteilla voit puhua Assistantille sanomatta ”Ok Google” joissakin tehtävissä.

Kuinka asentaa Google Play Palvelut pixel 6A:lle?

Vaihe 1: Avaa Pixel 6a:n Asetukset-sovellus. Vaihe 2: Etsi Asetukset-pääsivulta Sovellukset-vaihtoehto ja napauta sitä päästäksesi sovelluskeskukseen. Vaihe 3: Napauta Sovellukset-sivulla Näytä kaikki sovellukset -vaihtoehtoa. Vaihe 4: Vieritä alas ja napauta Google Play Palvelut. Vaihe 5: Pääset nyt Sovellustiedot-sivulle.

Voit ottaa yhteyttä Googleen asetusvalikon ”Tuki ja vinkit” -vaihtoehdon kautta. Google järjestää nouto- ja palautuspalvelun antamaasi osoitteeseen (tuetut PIN-koodit).

Johtopäätös

Google Pixel 6a on loistava älypuhelin. Kun haluat todellisen Android-kokemuksen sujuvalla animaatiolla, Pixel on paras paikka.Mutta koska Pixel-tiimi on hyvin pieni ja puhelimessa on usein joitain ongelmia, Google korjaa sen lopulta päivitysten kautta. Jos et pysty korjaamaan älypuhelintasi itse, voit odottaa, että Google korjaa sen.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg O'Connell

Last Updated: 07/06/2023

Views: 6229

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg O'Connell

Birthday: 1992-01-10

Address: Suite 517 2436 Jefferey Pass, Shanitaside, UT 27519

Phone: +2614651609714

Job: Education Developer

Hobby: Cooking, Gambling, Pottery, Shooting, Baseball, Singing, Snowboarding

Introduction: My name is Greg O'Connell, I am a delightful, colorful, talented, kind, lively, modern, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.