Sony OLED KD-48A9 48 inch kopen? - Bekijk prijzen (2022)

Omschrijving

Wil je graag de Sony OLED KD-48A9 48 inch kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Sony voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code. De Sony OLED KD-48A9 48 inch heeft de volgende EAN-code 4548736114302. Een EAN-code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen televisies en wordt maar één keer uitgegeven.

Een televisies fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke tv-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Sony OLED KD-48A9 48 inch van Sony is kd48a9baep. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Sony OLED KD-48A9 48 inch kopen? - Bekijk prijzen (1)Sony OLED KD-48A9 48 inch kopen? - Bekijk prijzen (2)Sony OLED KD-48A9 48 inch kopen? - Bekijk prijzen (3)Sony OLED KD-48A9 48 inch kopen? - Bekijk prijzen (4)
De Sony OLED KD-48A9 48 inch is van het merk Sony en is een populair merk binnen de productgroep televisies. Het loont om de Sony televisies bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

(Video) Sony Bravia KD-48A9 Review - Breath-taking visuals on a 4K TV!

De Sony OLED KD-48A9 48 inch is sinds 2020 te koop. Het is goed om te weten dat ook de wat oudere tv producten nog steeds actueel en populair kunnen zijn. Dit komt omdat sommige merken van televisies hun bestaande producten minder vaak vernieuwen. De uitgiftedatum van 2020 zegt dus niet heel veel over de OLED KD-48A9 48 inch.

TOP PRODUCT AWARD

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Sony OLED KD-48A9 48 inch het predicaat "Top Product" gegeven.

De Sony OLED KD-48A9 48 inch is voorzien van wifi (WLAN / Wireless Fidelity). Het is dus mogelijk om met deze tv van Sony draadloos te communiceren met het internet.

Sony OLED KD-48A9 48 inch kopen? - Bekijk prijzen (5)Sony OLED KD-48A9 48 inch kopen? - Bekijk prijzen (6)Sony OLED KD-48A9 48 inch kopen? - Bekijk prijzen (7)
Deze Sony OLED KD-48A9 48 inch heeft een netwerkaansluiting. Hiermee kun je jouw OLED KD-48A9 48 inch bedraad aansluiten op je thuisnetwerk. Het grootste voordeel van bedraad internet is de snelheid en stabiliteit. Wanneer je de Sony OLED KD-48A9 48 inch bedraad aansluit heb je nooit meer last van verbindingsproblemen.

De Sony OLED KD-48A9 48 inch beschikt ook over bluetooth. Je verbindt je televisies eenvoudig met je smartphone, tablet of zelfs je televisie. Een ander voordeel is dat je deze tv in elke gewenste ruimte kunt plaatsen. Zolang het maar binnen het bereik van de bluetooth verbinding blijft.

(Video) Sony KE48A9 OLED 4К

De nieuwe Sony energieklasse die per 1 maart 2021 is ingegaan geeft aan hoe zuinig dit apparaat is. De vernieuwde verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. In de nieuwe verdeling heeft de Sony OLED KD-48A9 48 inch een energieklasse van b. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B kun je zeker jaarlijks besparen op je energierekening.

Verversingssnelheid

De verversingssnelheid van televisies wordt weergegeven in Hertz (Hz). Hoe hoger deze waarde, hoe vloeiender het beeld op je scherm. televisies van 100 Hz of hoger zijn aan te raden voor gaming en sport. De Sony OLED KD-48A9 48 inch heeft een verversingssnelheid van 100 hz Hertz.

Sony OLED KD-48A9 48 inch kopen? - Bekijk prijzen (8)Sony OLED KD-48A9 48 inch kopen? - Bekijk prijzen (9)Sony OLED KD-48A9 48 inch kopen? - Bekijk prijzen (10)Sony OLED KD-48A9 48 inch kopen? - Bekijk prijzen (11)
Het gewicht van een product kan belangrijk zijn en kan in sommige gevallen de prijs en de prestatie van de tv beïnvloeden. De Sony OLED KD-48A9 48 inch van Sony heeft een gewicht van 12 kg en ligt dicht bij het gemiddelde tv gewicht.

Beeldformaat / schermdiagonaal

Het kiezen van een beeldformaat hangt af van je persoonlijke keuze. De afstand van je Sony tv tot de bank is wel belangrijk voor een optimale kijkervaring. Als je een kleinere kamer hebt, is het verstandig om niet een te grote tv te nemen. Ben je een echte film of game liefhebber dan kun je kiezen voor een 55 of 65 inch. Een globale regel voor een goede kijkafstand is 3x de inchmaat. Deze Sony heeft een beeldformaat (schermdiagonaal) van 48 inch inch. Het formaat van televisies wordt aangeven in inches en 1 inch is gelijk aan 2,54 centimeter.

Input lag vertelt je hoe snel je nieuwe Sony tv reageert op de beelden van een spelcomputer. De input lag van een tv is alleen belangrijk als je games speelt. Deze bepaalt de vertraging tussen de controller en de actie op het scherm. Dit kan dan nadelig werken bij verschillende soorten games. Hoe lager het aantal milliseconden hoe vloeiender je ervaring is. De input lag van de OLED KD-48A9 48 inch is 30 ms ms. Als algemene gamer is een input lag van 50 ms of lager gewenst. Voor schietspellen is een input lag van 20 ms het beste.

(Video) Best TV 2020: Sony KD 48A9 4K OLED TV

Processorkernen

Een tv processor stuurt allerlei belangrijke functies in een tv aan. Een Sony tv kan meerdere processoren bevatten. Een processor met 2 kernen noemen we dual-core, een processor met 4 kernen quad-core. Hoe meer kernen, hoe sneller is de processor. Een tv met meerdere processoren kan meerdere taken tegelijk uitvoeren. Dit zorgt voor kortere laadtijden en het bedienen van de tv is makkelijker. Ook verbetert de beeldkwaliteit. De Sony OLED KD-48A9 48 inch beschikt over quad core (4) processoren.

Naast goed beeld is goed geluid ook belangrijk. Met goed geluid beleef je je film of serie nog intenser. De meeste televisies zijn uitgerust met 2 stereo speakers. Als je tv extra speakers heeft zoals bijvoorbeeld een subwoofer, dan klinkt het geluid een stuk beter doordat ook de lage bastonen goed weergegeven worden. De Sony OLED KD-48A9 48 inch beschikt over 4 speakers.

Smart Televisie

Wil je apps zoals YouTube of Netflix op je tv gebruiken? Kies dan voor een Smart tv. Deze Sony OLED KD-48A9 48 inch is een Smart-tv. Dit houdt in dat je hem eenvoudig kunt verbinden met het internet en zo verschillende apps kunt downloaden zoals bijvoorbeeld Netflix, Youtube of Spotify. Bij veel modellen kun je ook je mobiel verbinden met je Smart tv en zo de inhoud hiervan streamen op je tv. Met al deze smart functies maak je jouw Sony televisie het centrale middelpunt in je huis.

Dolby Atmos

Met deze geluidstechniek wordt tv kijken met jouw Sony televisie nog leuker. Het geluid is zeer realistisch en komt van meerdere kanten, zelfs van boven. Veel televisies ondersteunen Dolby Atmos, maar het is beter om het combineren met een Sony soundbar of speakerset die Dolby Atmos ondersteund. De Sony OLED KD-48A9 48 inch beschikt over Dolby Atmos ondersteuning. Als je ervaren hebt hoe het is om een film te kijken met Dolby Atmos dan wil je niet anders meer.

Schermtype

Er zijn verschillende typen schermen, bijvoorbeeld: LED, OLED, Quantum Dot of QLED. De Sony OLED KD-48A9 48 inch is een oled televisie.

(Video) Is dit de ideale 48-inch tv in 2022? | Sony KD48A9 Review | Expert NL

Je bespaart op je stroomverbruik door deze lichtsensor. De Sony OLED KD-48A9 48 inch heeft zo een dergelijke lichtsensor. Deze sensor verbetert de helderheid van het scherm door het licht in de omgeving te detecteren. De helderheid van het scherm neemt af in een donkere omgeving en neemt toe in een lichtere omgeving. Erg handig voor je ogen.

De OLED KD-48A9 48 inch beschikt over local dimming. Local dimming is een techniek die de zwartweergave van je televisie verbetert. Bij deze Sony televisie worden de donkere delen van het scherm met deze techniek extra donker. Doordat de techniek altijd in ontwikkeling is, heb je keuze uit verschillende soorten local dimming. Goedkopere Sony televisies beschikken meestal over edge of back lit local dimming. Duurdere Sony televisies zijn vaak voorzien van full aray local dimming. Local dimming is een belangrijke vereiste voor de beeldkwaliteit van een televisie en het speelt met de komst van High Dynamic Range (HDR) een steeds grotere rol.

Het is belangrijk om te controleren over welk type HDR jouw Sony televisie beschikt. Elk HDR type geeft op een eigen manier de informatie over de kleuren in het video bestand door naar je Sony tv. Er zijn verschillende HDR formaten zoals HDR10 die het meeste voorkomt, HDR10+, HLG en Dolby Vision. Als je films, series of video's in een bepaald HDR formaat wil zien dan is het belangrijk dat je tv dit formaat ondersteunt. De OLED KD-48A9 48 inch ondersteunt de volgende HDR typen: dolby vision, hdr10, hlg.

Kieskeurig Best Reviewed - Met de Sony OLED KD-48A9 geniet je van prachtige beelden en geluidskwaliteit in een compacte vorm. Dankzij het 48 inch OLED scherm zie je een beeld met diepe zwartwaarden en een realistische kleurweergave. Door het scherm als speaker te gebruiken, worden beeld en geluid perfect op elkaar afgestemd: het geluid komt van de juiste plek op het beeldscherm. Zo klinkt het geluid extra realistisch.
Met het compacte formaat, de dunne vorm en het eenvoudige one slate-ontwerp wordt deze tv één met uw woonkamer. Via het Android smart tv platform heb je een overzichtelijk menu van apps, zoals bijvoorbeeld Netflix en YouTube.

IN DE DOOS

(Video) Sony 2022 OLED TV Lineup (A90K vs A80K vs A95K): New 42-inch, But No 83" or 97" Model?

 • Sony OLED KD-48A9
 • Snelstartgids
 • Afstandsbediening plus batterijen
 • Voet
 • Stroomkabel

SONY OLED KD-48A9 48 INCH

 • Top Product: Ja
 • Wifi: Ja
 • Bluetooth: Ja
 • Kleur: Zwart
 • Beeldformaat: 48 inch diagonaal
 • Smart TV: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Sony OLED KD-48A9 48 inch of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze tv producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je televisies of staat jouw tv keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze tv keuzehulp.

Videos

1. LG OLED48CX: OLED éindelijk ook met bescheiden beeldmaat
(Tweakers Tech Hub)
2. QLED vs OLED: wat is beter? | Dit zijn de verschillen | Expert NL
(Expert Nederland)
3. Sony A80J & A90J OLED tv's - 2021
(Coolblue)
4. Sony A1 oled - De eerste tv met geluid uit het scherm
(tweakers)
5. Panasonic OLED-TV Review | HZW2004/HZT1506/HZW984
(Expert Nederland)
6. Hisense 55U8QF Review | De Hisense 4K QLED tv!
(Expert Nederland)

Top Articles

Latest Posts

Article information

Author: Dong Thiel

Last Updated: 11/28/2022

Views: 6658

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dong Thiel

Birthday: 2001-07-14

Address: 2865 Kasha Unions, West Corrinne, AK 05708-1071

Phone: +3512198379449

Job: Design Planner

Hobby: Graffiti, Foreign language learning, Gambling, Metalworking, Rowing, Sculling, Sewing

Introduction: My name is Dong Thiel, I am a brainy, happy, tasty, lively, splendid, talented, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.