Studer i udlandet på Bali | World Scholars Hub (2023)

De fleste forskere er villige til at afslutte deres studier i udlandet, langt væk fra deres hjemland. Desværre står de over for udfordringen med at vælge et land, som de vil videreuddanne sig til.

Heldigvis for dig er World Scholars Hub her for at støtte dig lidt i din beslutningstagning.

I denne artikel fortæller vi dig, hvorfor du skal gøre Bali til dit valg, hvis ikke dit første valg. Vi vil også give dig al den information, du behøver at vide om at studere i udlandet i BALI. Lad os gå videre!

Indholdsfortegnelse

Studere I udlandet Bali

Om Bali

Bali er en ø beliggende i Indonesien. Det er faktisk en provins i Indonesien. Det er placeret mellem to øer; Java, beliggende mod vest og Lombok beliggende mod øst. Det har en samlet befolkning på omkring 4.23 millioner mennesker med en samlet landstørrelse på omkring 2,230 kvadratkilometer.

Bali har sin provinshovedstad som Denpasar. Det er tilfældigvis den mest befolkede by på de mindre Sunda-øer. Bali kan prale af at være den vigtigste turistdestination i Indonesien. Faktisk kommer 80% af dets økonomi fra turisme.

(Video) Webinar: Læs på Hawaii Pacific University via Studysea (jan 23)

Bali er hjemsted for fire etniske grupper nemlig; balinesere, javanesere, baliaga og maduresere, hvor balineserne udgør et flertal af befolkningen (ca. 90%).

Det indeholder også fire store religioner, som inkluderer hinduisme, muslim, kristendom og buddhisme. Hinduismen tager en stor del af befolkningen og besidder omkring 83.5% af den.

Indonesisk er det vigtigste og officielle sprog, der tales i Bail. Der tales også balinesisk, balinesisk malaysisk, engelsk og mandarin.

Hvorfor Bali?

Bortset fra dets blandede kulturer, sprog, etniske grupper og smukke landskaber, et stort centrum for turistattraktion, har Bali et meget rigt uddannelsessystem. Det indonesiske uddannelsessystem er det fjerdestørste i verden med mere end 50 millioner elever, 3 millioner lærere og 300,000 skoler.

Det har et forvandlende uddannelsessystem, da forskning udført af UNESCO viser, at de unge har et imponerende læsefærdighedsniveau på omkring 99%. Nu er det bare om dets bevidste indsats for fysisk skønhed at fuldføre dine studier på Bali værd at prøve.

Selvom terrorangreb havde fundet sted eller kan forekomme udenlandske såvel som turistsikkerhed har været af særlig bekymring. Mere end i mange andre lande vil det være en virkelig vidunderlig oplevelse at videreføre dine studier i Balis rige kultur og smukke landskab.

Undersøg i udlandet programmer

Hvis du søger efter et studie i udlandet på et sted, der er forskønnet af dets lokale intelligente kulturer, så er studier på Bali bare en god mulighed for dig. Nedenfor er en liste over studier i udlandet på Bali.

Valget af program at deltage i er helt dit afhængigt af den karriere, du ønsker at forfølge.

(Video) The Story of Stuff

Tag et semester på Bali-Udayana University

Udayana University er blandt de største og mest anerkendte universiteter på Bali. Det har også et ry som et af de førende universiteter i Indonesien. Du kan tage et semester fri for at forbedre din professionelle karriere på Bali, mens du stadig nyder dens smukke kulturelle aktiviteter.

Det er hurtigt og lettere at ansøge via Asian Exchange. Du forventer også din placering inden for en uge. BIPAS, et internationalt og tværfagligt program, der undervises på engelsk, deltager også af asiatiske udvekslingsstuderende. Sørg for at benytte dig af denne livsændrende mulighed. LÆR MERE

SIT Indonesien: Kunst, religion og sociale forandringer

Få at vide om det udviklende forhold mellem kunst, religion og sociale organisationer, der er til stede i Indonesien. Udnyt denne mulighed for at opbygge din karriere i det vidunderlige landskab på Bali.

LÆR MERE

Warmadewa International Program

Warmadewa International Program er et internationalt og tværfagligt program i Indonesien. Det er også vigtigt at bemærke, at programmet er taget på engelsk. Alle programmer, foredrag og workshops har til formål at give dig en solid baggrund om indonesisk kultur, politik, sprog, forretningsstrategier og meget mere.

Hvis du er en international studerende, og du virkelig er interesseret i at tage et program i et eksotisk miljø, skal du GÆLDER NU

Studer i udlandet i Bali, Indonesien på Undiknas University

Slut dig til andre verdensforskere for at fuldføre din uddannelse i et kulturvenligt miljø på University of Undiknas, Bali, Indonesien. Uddannelse der er umagen værd. Benyt dig selv af denne mulighed for at studere med både lokale og internationale studerende. Gør dette ved at ansøge via Asia Exchange.

University of National Education (Universitas Pendidikan Nasional, forkortet som Undiknas), et privat universitet i Denpasar, Bali, Indonesien, blev etableret den 17. februar 1969 og har sit ry for standard- og kvalitetsuddannelse. ANVEND HER

(Video) Webinar: Læs på Hawaii Pacific University (okt 2022)

Semester i udlandet: Sydøstasiatisk arkitektur

Tag et semester i udlandet for at studere sydøstasiatisk arkitektur på Udayana University. Programmet er et femten-ugers program, der er åbent for internationale studerende såvel som udvekslingsstuderende for at lære hemmelighederne bag regionens unikke bygninger. LÆR MERE

Studer Entrepreneurship på Bali på Warmadewa University

Peter Vesterbacka, grundlæggeren af ​​startup-eventen Slush, udbreder deres iværksættervisioner på Bali. Bali Business Foundation er et program lanceret af Asia Exchange og Vesterbacka ved Warmadewa University for at opbygge forskeres iværksætterevner.

Gå ikke glip af denne mulighed. LÆR MERE

Studer på Bali med Aspire Training Academy

Aspire Training Academy(ATA) er en non-profit organisation baseret i Wandsworth South West London. Siden etableringen i juli 2013 har det ikke svigtet at levere uddannelse af høj kvalitet inden for sine specialiserede områder. Her er muligheden for at studere på Bali med Aspire. Gå ikke glip af det. ANSØG NU

Bali: Marine Conservation Semester og sommerkurser

Sommerprogrammet 'Tropical Biology and Marine Conservation' er nu åbent for ansøgning for interesserede internationale studerende. Programmet skal være vært på Udayana University, og ansøgningen er af Uphill-studieprogrammet på Bali. Heldigvis afholdes kurserne på engelsk og delvist af lokale professorer, nationale og internationale gæsteforelæsere.

Benyt dig selv af denne mulighed. GÆLDER NU

På vej til Bali - Rejseguide

Der er måder at komme til Bali på; Til lands, med fly og til vands, hvoraf rejser med fly er det bedste og sikreste, især for udlændinge.

Det er helt let at flytte fra sit land til Bali. Bare et par trin at følge.

(Video) Revolutionizing the Internet: The Movement of Web3 and the Fight for User Control

  • Find et flyselskab, der rejser til Bali.
  • De store internationale lufthavne er Denpasar på Bali og Jakarta på Java. Selvfølgelig ville Denpasar være dit valg, da din rejse er til Bali.
  • Forbered dit pas. Sørg for, at dit pas har mindst seks måneders gyldighed fra din ankomstdag til Bali, da det er et standardkrav i de fleste lande.
  • Du skal bruge et visum ved ankomst (VOA). Planlæg din VOA, da den vil være påkrævet ved større grænseovergange. Som turist skal du bruge dit pas, 2 pasfotos, bevis for et returflyvning osv. for at ansøge om en 30-dages VOA.

Hvis du har disse, er du klar til at gå. Sørg for, at du træffer det rigtige valg af tøjmateriale, da Bali er tættere på ækvator. Forvent solskoldninger, hvis du ikke gør det.

Generelle leveomkostninger på Bali

Nedenfor er de generelle leveomkostninger, du ville forvente som udlænding på Bali. Du skal forberede dig godt, før du tager på rejsen, så du ikke bliver strandet langt væk hjemmefra.

Gennemsnitlige overnatningsomkostninger:I intervallet $50-$70 om dagen for hoteller. Besøg her til billig overnatning på Bali.

FodringKoste: $18-$30 i gennemsnit

Interne rejseudgifter:$10-$25 i gennemsnit. De fleste lokale rejser vil koste mindre end $10.

Sundheds- og lægeservice: omkring $25-$40 for en enkelt konsultation

Tandlægeservice Er ret billige på Bali. Prisen er $30-$66 i en arkivering. Dette omfatter smertelindring, røntgenbilleder og nogle gange rengøring.

Internet: Grundlæggende opkald og sms'er kombineret med et 4 GB dataabonnement, der normalt er gyldigt i omkring en måned, ligger i intervallet $5-$10.

Slut dig til centret i dag! og gå ikke glip af lidt

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Arielle Torp

Last Updated: 21/03/2023

Views: 5813

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arielle Torp

Birthday: 1997-09-20

Address: 87313 Erdman Vista, North Dustinborough, WA 37563

Phone: +97216742823598

Job: Central Technology Officer

Hobby: Taekwondo, Macrame, Foreign language learning, Kite flying, Cooking, Skiing, Computer programming

Introduction: My name is Arielle Torp, I am a comfortable, kind, zealous, lovely, jolly, colorful, adventurous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.